Mi smo tradicionalna porodična firma sa ozbiljnim i bogatim iskustvom preko 50 godina jer smo  jedna od najstarijih firmi koja se bavi proizvodnjom i trgovinom dečijih igračaka. Danas naš fokus je na veleprodaji igračaka. Mi ne želimo da nas doživljavate kako konkurente. Tu smo zbog saradnje sa Vama, da Vas saslušamo, da Vas ohrabrimo i da Vam izađemo u susret znajući sa kakvim se problemom maloprodaje susreću.

Do danas je kroz našu firmu Cobratoys prošlo preko 5.000 zadovoljnih kupaca sa realizovanom uspešnom saradnjom. Deda mraz je podelio više od 100.000 naših paketića deci čijih osmehpredstavlja neše najveće blago. Za izbor igračaka prema uzrastu i polu brine se naš iskusan i stručan tim saradnika. Slobodno možemo reći da nam ta činjenica i samo tržište odobrava kredibiltet. U svom timu zapošljavamo mlade ljude sa svežim i novim idejama u cilju što zadovoljnijeg kupca saradnika jer poslujemo s poverenjem kao i za krajnji cilj zadovoljno dete kome se uvek obraćamo sa ,, Igraj se sa mnom!,, kako i glasi naš slogan.

Ono o čemu posebno brinemo je sigurnost izaštita dece. Zbog toga pažljivo biramo igračke sa sertifikatima i u našoj ponudi nalaze se renomirane kompanije iz Nemačke, Turske i provereno odabrane firme iz Kine.

Rolly Toys sa celokupnim asortimanom traktora i bagera na pedale

Bruder takođe sa punim asortimanom origanalnih modela kamiona,džipova, traktora i radnih mašina…

Knorr sa najlepšim kolicima za lutke, šatorima, plišanim konjićima na ljuljanje…

Matrax sa najlepšim i najkvalitetnijim drvenim fudbalima sa licencom Fudbalskog kluba Barcelona

Kina sa autima i motorima na akumulator, triciklima, guraljkama, dubcima i još mnogo,mnogo igračaka…

Cobratoys u brojkama

5000
Zadovoljnih kupaca
100.000
Podeljenih paketića
50
Postojimo godina

KOME

Ako ste vlasnik maloprodaje igračaka ili bilo koje druge maloprodaje koja u ponudi želi imati igračke ili ste upravni organ raznih organizacija ili ste predstavnik sindikata… i tražite veleprodaju igračaka ili rešenje za novogodišnje paketiće, onda ste na pravoj adresi: Cobratoys

NAŠA MISIJA JE

Mi radimo srdačno, stvaramo poverenje i negujemo dugoročnu saradnju kod naših saradnika u želji da trajemo dugo…