Poštovani korisnici, molimo Vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u potpunosti. Ukoliko su oni za Vas neprihvatljivi, molimo Vas da ne koristite ovaj web sajt.

Autorska prava

Cobratoys polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Prava na izmene sadržaja

Cobratoys zadržava pravo promene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kog sadržaja ili usluge na Sajtu bez prethodne najave.

Zaštita privatnosti

Cobratoys se obavezuje da će čuvati privatnost svojih kupaca. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima i saradnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni uCobratoys-u odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Linkovi na druge sajtove

Linkovi sadržani na Sajtu koji vode na nezavisne sajtove su prikazani isključivo zbog pogodnosti za Vas. Cobratoys nije pregledao sadržaj ovih sajtova, ne kontroliše ih i nije odgovoran za bilo koji od ovih sajtova ili njihove sadržaje. Dalje, Cobratoys nije njihov predstavnik, ne pruža nikakve garancije i ne prihvata obaveze u vezi sa ovim sajtovima ili bilo kojim informacijama i proizvodima koji se tamo mogu naći, ili sa rezultatima koji su posledica njihove upotrebe. Ukoliko odlučite da pristupite nekom od sajtova na koje vode linkovi sa našeg sajta, činite to na sopstvenu odgovornost.

Reklamacije

Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas u najkraćem roku obavestite o ovome i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzmete paket. Nakon toga ćemo Vas obavestiti o daljem postupanju.

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas u najkraćem roku o tome obavestite i opišete kakav problem imate. Nakon toga ćemo Vas obavestićemo o daljem postupanju.

Izmene uslova korišćenja

Cobratoys zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku i neće biti odgovoran  za moguće posledice proizašle iz takvih promena. Navedene promene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.